За нас
За връзка с нас

НАШАТА МИСИЯ

Да произвеждаме арматурни заготовки с най-високо качество чрез грижа за служителите ни, прозрачно обслужване на клиентите ни и създаване на споделена стойност за общността и региона.

 

НАШАТА ВИЗИЯ

Ценим вътрешните си клиенти – нашите служители; последователни сме в открития си подход към външните си клиенти – нашите партньори. Чрез иновации и усъвършенстване на технологиите на работа, вярваме в силите си да допринесем за по-добро бъдеще. Ние поставяме по-високи стандарти и качество на производство. С ангажираност се стремим да повишаваме квалификацията на персонала. Верни сме на мисията си да създаваме споделена стойност за общността, за да подпомогнем устойчивото развитие на нашия регион. Постигаме целите си с помощта на нашите партньори, защото се доверяваме и работим с най-добрите клиенти и доставчици.

 

КАПАЦИТЕТ

Компанията развива дейността си в два производствени цеха, оборудвани с модерни машини за производство на арматурни заготовки и металообработка. Общият производствен капацитет надвишава 700 тона на месец.

 

КАЧЕСТВО

Качеството на продуктите е гарантирано чрез система за управление на вътрешните процеси. Благодарение на ERP системата Impero, всички поръчки се изчисляват и управляват автоматично. Това утвърждава високото качество на крайния продукт и гарантира прозрачното обслужване на клиентите.

 

ПРОЕКТИ

ХБ СТИЙЛ е доставяла продукти за мащабни граждански и индустриални обекти, сред които АМ Струма, АМ Люлин, AM Хемус, София Тех Парк, ИКЕА, както и множество производствени, административни, търговски и жилищни сгради.

 

ПАРТНЬОРИ

 

„ХБ СТИЙЛ ООД“ вярва, че успехът на дейността зависи не само от качеството на работа, професионализмът на екипа и високото ниво на машинно оборудване, но и от партньорството с доказани професионалисти в различни сфери.

Сред партньорите на компанията са водещи доставчици на софтуерни, финансови и материални услуги. Благодарение на тях, ХБ СТИЙЛ създава и предлага възможно най-конкурентно обслужване в областта на производството на арматурни заготовки, изделия от черни метали и търговия с етали.

 

 

Сред партньорите на компанията са:

Проект и главна цел: Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност

Проект и главна цел:
BG16RFOP002-2.089-2410-C01 - Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19